Pulut Durian.

assalammualaikum & hi~





time puasa macam ni anak tekak sampai ke cucu cicit tekak mengada - ngada nak makan itu ini. dan lepas makan tadi sibuk je dia nak makan durian. yang tak tahannya dia nak pulut durian macam dalam gambar kat atas. haish! nasib baik tak mengidam, kalau tak tak pasal - pasal kang kene mencari sampai dapat -.-'


tapi tak adalah teringin sampai air liur meleleh. tak ada sampai macam tu kan. sekadar teringin. lagipun last aku makan pulut durian ni bulan 2 hari tu. masa kat padang besar,perlis. kat situ kat femes spesis pulut - pulut macam ni. macam aku citer pasal kat SINI pasal pulut ayam. tu pun kat padang besar. ntah bila lah nak pegi sana lagi. ermm. 


p/s - tapi ramai gak yang tak suka makan durian kan? sebab bau dia. tapi kalau durian tak ada bau mesti tak ada feel nak makan. hehehe.




Comments

saya dewi said…
baru beberapa hari lepas dewi makan pulut dughiyan. sodaappp. heee :D
Kathy Tuah said…
sungguh jeles -.-'

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.