Dari Miri Ke Sibu Sebelum Ke Kuching,

assalammualaikum & hi~ 

dalam pukul 1 tadi aku dengan family abang aku gerak untuk balik kampung. dari miri nak ke kuching. kalau straight miri - kuching mau nye sampai 12jam drive -.-' selalunye kita orang direct je tapi memandangkan time ni bulan puasa jadi malam ni kita orang stay kat sibu dulu.

sampai - sampai je tadi terus berbuka. ambik senang abang aku tapau nasi beriani kambing je. esok tak tau lagi nak sahur pe.kat HR Hotel ni memang ada promotion tuk sahur, tapi mahal kemain. tak berbaloi rasanya. tapi bilik dia selesa (^_^) 

esok nak gerak ke kuching lak. maybe ambik masa dalam 6 jam kut bau sampai. korang doa - doakanlah kita orang selamat sampai ye. okaylah, selamat malam~! 

p/s - jasad je kat sini tapi hati dah kat kuching -.-'


Comments

senei kitak ya merayo.. hehe test2 lamak sik kelakar serawakk..
ainnoraini said…
semoga selaamt sampai dan selamat menyambut hari raya...

maaf zahir dan batin...
Sunah Sakura said…
selamat raya kitakkkkkkk!!! :D
Kathy Tuah said…
john - xda merayo cnei2..hehe..

ainnoraini - terima kasih..slmt haru raya jugak :)

SSS - selamat hari raya sunah!!! ^_^
Namee Roslan said…
nanti kongsi tau macam mana raya di sana! :) tentu sekali beza serba sedikit. betul x?? :)
Kathy Tuah said…
mmg berbeza tp beza ckit je la..insyaAllah nnti sy kongsi kat cni :)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.