Sakit.


assalammualaikum & hi~

Aku rasa sume orang penah sakit. Tak kisahlah sakit gigi ke, senggugut ke, terseliuh ke ataupun sakit hati. Kiranya tu sume spesis sakit.

Tapi sejak akhir – akhir ni aku di serang SAKIT KEPALA (sejak awal tahun). Mungkin bunyi macam biasa je kan? tapi bagi aku luar biasa. Sakit yang aku alami bukan macam sakit kepala yang biasa tu. atau orang selalu cakap pening kepala kan? bukan yang itu.

Sakit kepala ni pelik sikit. dia sakit kat bahagian belakang kepala. Bukan atas , tepi kepala tapi betul – betul belakang kepala. Dan sakitnya datang tiba – tiba. Dan paling sakit bila ko tiba – tiba terjaga dari tidur dan masa tu la dia menyerang.

Macam pagi tadi dari pukul 10.30 pagi aku dah start sakit kepala. Memandangkan aku puasa jadi aku ambik keputusan untuk rest je. Dan pukul 3 lebih tadi baru okay sikit. tapi sakitnya masih terasa ni.

aku tak pernah pi cek kat doktor lagi. Ada yang cakap mungkin aku ni terkena MIGRAIN. Aku pun tak pasti.

Comments

:: Mrs.Eady :: said…
hurm..jaga diri if makin teruk mmg kene jmpe doktor..
Namee Roslan said…
kathy, baik cek. kalau sakit kepala tu migraine tau. bukan pening2 tu. baik g cx. sebab takut melarat,
baik pergi check dr..takut2 migrain or pyakit lain..smoga cpt smbuh..:)
cepat-cepat checking key ktk, huhu.. At least ktk tauk ktk sakit apa sebenarnya..
assalammualaikum akak..smlah kta tk.. tapi bila kmk ke serdang cdak prefer kmk plh ct scan... sebb kmk xda migrin.. tapi takut ada apa2 kat otak..
Kathy Tuah said…
ermm..tq sume..nnti sy pi cek k :')

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.