klik sekali~

Monday, November 7, 2011

Price Tag Versi Encik Mimpi dan Shila Amzah.

assalammualaikum & hi~


aku ni kadang - kadang suka jugak jenguk - jenguk kat youtube . tapi pilihan aku dah tentu video daripada MATLUTHFI (video terbaru beliau kat SINI), ANWAR HADI, ENCIK MIMPI DAN SHILA AMZAH.. 



tapi hari ni aku nak share pasal encik mimpi dan shila amzah je. sebab dorang berdua ni ada nyanyi lagu PRICE TAG tapi versi yang berlainan. bukan nak bandingkan sape yang best tau. sebab aku suka dua - dua. versi encik mimpi yang sempoi dan versi shila amzah yang mantap. 






lagu ni memang aku gelak je dengar dan suara encik mimpi ni memang boleh buat kita termimpi - mimpi. adeh! korang tau jugak kan dia jugak nyanyi lagu PUTUS DI TWITTER. ada satu lagu dia paling best (bagi akulah) SELAMAT MALAM CINTA. try la dengar.



versi SHILA AMZAH - Price Tag.



shila amzah ni aku memang aku minat dekat dia sebab dia antara artis muda yang memang punya bakat besar. muda - muda lagi dah menyerlah kan? dia nyanyi lagu apa - apa pun, sedap je aku dengar.



apa - apa pun semoga encik mimpi dan shila amzah terus memperbanyakkan lagi video kat you tube. macam tu jugak matluthfi dan anwar hadi. boleh aku skodeng selalu. haha.



p/s- baik tengok video dorang ni dari tengok video yang ntah apa - apa kat You Tube tu ^^

6 comments:

EYFAalias said...

eyfa suka video2 dr MALTLUTHFI, ANWAR HADI, and SHILA AMZAH. Encik mimpi tu xpernah plak usha video dia. ehehe

Nieda said...

Best juga ....isi masa sambil layan blog.

ieda said...

not bad dia nyanyi ! .. :)

Namee Roslan said...

saya minat matlufi n anwar. superawesome. maria elena pun best gila. :D shila amzah suara mmg power gila. :D sy salu gak skodeng video dia. hehe. suka dia nyanyi lagu selena gomez tu. sedap.

NiNa ZizaN said...

setuju! suara encik mimpi memang boleh buat orang termimpi - mimpi. Selamat Tinggal Bintang pon bez gak.. =D

NiNa ZizaN said...

setuju! suara encik mimpi memang boleh buat orang termimpi - mimpi. Selamat Tinggal Bintang pon bez gak.. =D