Pantasnya Masa Berlalu.

assalammualaikum & hi~ 


tanpa sedar, kita dah melangkah ke tahun baru. syukur sangat. dan tanpa sedar jugak aku dah seminggu tak updated blog. dan dalam tempoh tu jugak aku memang takde blogwalking. maaf lah ye.


tapi kan sepanjang minggu ketiadaan aku di dunia blog ni, aku sebenarnya sangat sibuk bawak anak buah aku jalan - jalan. lagipun start je keje aku just kene ikut boss hantar plan ke TM Teluk Intan, ke TM Taiping. jadi, masa tu aku gunakan untuk bawak anak buah aku sekali. haha. boss aku sporting jadi okay je. ahaks!


tengok gambar jelah ye. kalau tak nak tengok pi klik je butang pangkah kat atas tu. ehem.





gambar kat atas ni kat tasik Taiping. nama tasik ni aku tak tahu, yang aku tahu tasik ni amat popular jugak kat Taiping. lagipun kat situ ada Zoo Taiping.





ni pulak kat Menara Condong Teluk Intan. tapi tak leh masuk lak. bulan empat lepas aku pegi sana pun tak leh masuk jugak. aku lupa lak nak baca notis kat atas tu. sibuk ambik gambar kan, mana nak menyempat nak tengok notis segala. huhu.





dan...sabtu lepas aku sempat bawak anak buah aku ke Seremban. dan gambar kat atas ni masa kita orang singgah ke Nilai 3. saja jalan - jalan cuci mata ^^






ahad tu pulak terus ke PD sebelum ke Melaka. sempat makan kat Nasi Kukus Ayam Panggang ala Cowboy nye tu. kita orang ambik 2 set ayam dan 2 set ikan jaket (cencaru). lepas makan nak jalan2 kat pantai yang ada kat PD tu tapi hujan lah pulak..





last sekali kita orang ke Melaka. last aku pegi Melaka hujung tahun lepas. bila dah sampai Melaka terus teringat kenangan masa study kat UiTM Lendu dan UiTM Kampus Bandaraya Melaka dulu :') 


jadi, pada sape - sape yang ada cuti panjang ke pendek ke, apa kata korang ambik masa untuk kluar jalan - jalan. kalau dah ada anak tu bawaklah anak - anak, takde anak sendiri, bawaklah anak orang macam aku ni. haha. okaylah, bye~!



p/s -  bila anak - anak buah happy, aku pun akan automatic happy sekali :')




Comments

Mizz ErMa said…
bestye dpt mak sedare yg sporting macam cik kathy..=D
Nieda said…
Alamak Khaty, punya lah sibuk . rupa2nya round satu Malaysia.
iLa suHaiLa said…
hamboi..berjalan sakan nah dia..best nye..bile nak bwk ila plak?hehe
SoLy SoLicious said…
hamboi..cuti2 mlaysia ha...^^
ieda said…
aah bawak anak2 jalan kan seronok bila time cuti2 nie ..
nie nak ke melaka .. tempat2 disana banyak yg dah berubah kan dik :)
cik nana said…
haritu bru lepas g taman tasik taiping. tapi hujan.
Pendamba Mawar said…
merian nk jtuh atas kpla tu..larik
Namee Roslan said…
seronoknya anak2 buah kathy. kathy plak rajin bwk diorg jalan. mmg syoklah :D
Pak Udak Dilah said…
Jom follow kamek orang ke Kundasang awal bulan 12 tok....
mak saudara yang sporting..hehehe. Bestnyaaa, pg melancong.. ^_^, bila la dapat pg semenanjung ni.
Cik Yatt said…
bestnye......huhu
L said…
mai taiping xhbq L pun... L ada kat taiping nieh.. huhu

jom tengok kejap aja..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html
ejulz said…
marek g joging.. tiba2 3 org biak lalu k basikal tegor.. askum pakcik! adehhh.. ng rasa tua la dirik masa ya.. haha
ejulz said…
marek g joging.. tiba2 3 org biak lalu k basikal tegor.. askum pakcik! adehhh.. ng rasa tua la dirik masa ya.. haha
bobiedanbad said…
syoknya dapat jalan2...lain kali ajak akak sekali ye hihihi
eVa said…
aie besttt eyhh..

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.