GEMUK!

Assalammualaikum.

Tahun 2013 ni berat badan makin naik walaupun telah berazam nak turunkan berat badan.
*sigh*

Usaha takde.
Semangat takde.
Yang ada cuma nafsu makan je Hehehe.

 Dan yang terbaru, baju kurung kegemaran ketat dah.
Eh, bukan baju tu jadi ketat tapi lemak di badan ni punca baju yang longgar jadi ketat -.-'

Dua tiga minggu ni aku start jaga makan. #ehem
Buat senaman sampai keluar peluh sikit. #chewah :p
Tapi sekali timbang...makin naik tau!
Mencik!


Kalau nak diet tanpa ilmu macam tulah jadinya kan?
Maka, perlulah banyak buat research ni.
Tak nak asyik try & error je memanjang.



ni gambar hujung bulan 2 hari tu.
Saje pegang ulat tu supaya tak nampak kegemukan di badan Huhu~
#gambar header tu jelas sikit kegemukan T_T


Err..sape ada tips kurus?
Cer kongsi sikit.


p/s - jeles giler tengok orang yang makan macam - macam tapi badan tak naik-naik!


Comments

Isabel Diaz said…
Semoga berjaya (^_^)
Nieda ramly said…
sinomin dgn org pompuan...gemuk pun manis pa....

Nieda ramly said…
sinomin dgn org pompuan...gemuk pun manis pa....

:: Cik Viva :: said…
assalam..maaf ye, takde tips pun sebab diri sendiri pun agak gemuk..hehe. #bukan gemuk tapi comel.. =)
juls julie said…
sama la kita..baju kmk dah byk yg ketat...

sadissssssssss -_-'
ejulz said…
diet jgn x diet.. hehe
Cik Yatt said…
tak nmpk gemok pon
tak gemookkk pon.hehe
eh.same la dgn kite.
usaha tak bape nak ade.
yg ade napsuuu makan je :)
kmk pun gemuk juak,ada rasa nak berdiet tp sik tauk bila.....hahaha.

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.