Singgah Di Lata Iskandar.

 Assalammualaikum..

Line internet (Celcom) agak mencabar dua tiga hari ni.
Asyik problem je! 
Selalu takde lama macam ni.


Tapi malam ni, alhamdulillah.
Line dah okey sikit.
Jadi, bolehlah buat entri pasal Lata Iskandar ^^

 

 


 Tadaaa~ dah sampai Lata Iskandar!
Takde mukadimah apa dah terpacak muka aku ye. Hehe.
Dah blog aku kan? 
Haruslah ada muka aku. Eh-eh-eh -.-'



 


Memandangkan kita orang pergi weekday, maka takdelah ramai orang.
Senanglah nak bergambar sakan Hewhewhew~
 




Oh ye. Lata Iskandar ni dekat jalan nak naik Cameron Highland yang bengkang - bengkok tu.
Kalau korang naik CH ikut Tapah memang berjumpalah dengan Lata Iskandar ni.
Kalau tak jumpa pasti ada something wrong tu. 
Jeng-jeng-jeng!


 


Ini kali kedua aku singgah sini.
Selalu naik ikut Simpang Pulai. Dan turun pun ikut Simpang Pulai.
Jadi takdelah selalu lalu sini.
Bagi aku tempat ni memang best.
Air dia sejuk (~_~)



 


 Dan yang paling penting BERSIH!
Lata Iskandar ni betul - betul tepi jalan.
Dan ada orang cakap pisang goreng yang dorang jual dekat sini, sedap.
Aku tak tahulah sebab kita orang singgah bergambar je.
Pastu terus gerak ke Melaka. 


So, sape yang nak naik CH ikut Tapah tu silalah singgah sini ye (^_~)V


p/s - Aku suka sangat tempat - tempat macam ni. Tenang dan mendamaikan :')







Comments

Nieda ramly said…
eh ! tak mandi ke ? rugi oooo
mcm best jak nangga tempat ya eh.. ;)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.