Blog Diupdated!

Assalammualaikum!

Yehuu~
I'm back! Wah, bajet ada orang duk tunggu dia Haha.
Line kat kampung amat mencabar jiwa dan raga, okey!
Sudahlah anak buah siap buat turn nak main game.
Nak tak nak terpaksalah sesi bersiaran langsung dari kampung dibekukan.
Kegembiraan anak buah adalah kegembiraan saya jugak. # Tetiba :p
Kat bawah ni gambar pengenalan sepanjang cuti aku Hihi. 
* baru pengenalan tau. nanti aku masukkan part isi dan kuku dia Kehkehkeh*


with my bff shila ^^


p/s - nak melawat rakan bloglist dan jiran tetangga yang lain. sila sediakan minuman dan makanan ya tuan puan (^^,)



Comments

Nazayiena said…
Lamak juak ktk cuti,agik masih di kpglah tuk?
aQu Mad said…
salam kenal.. hehe.. lepak ctok lok boleh x?hehe

www.aqumad.com

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.