klik sekali~

Tuesday, December 18, 2012

Blog Diupdated!

Assalammualaikum!

Yehuu~
I'm back! Wah, bajet ada orang duk tunggu dia Haha.
Line kat kampung amat mencabar jiwa dan raga, okey!
Sudahlah anak buah siap buat turn nak main game.
Nak tak nak terpaksalah sesi bersiaran langsung dari kampung dibekukan.
Kegembiraan anak buah adalah kegembiraan saya jugak. # Tetiba :p
Kat bawah ni gambar pengenalan sepanjang cuti aku Hihi. 
* baru pengenalan tau. nanti aku masukkan part isi dan kuku dia Kehkehkeh*


with my bff shila ^^


p/s - nak melawat rakan bloglist dan jiran tetangga yang lain. sila sediakan minuman dan makanan ya tuan puan (^^,)



2 comments:

Nazayiena said...

Lamak juak ktk cuti,agik masih di kpglah tuk?

aQu Mad said...

salam kenal.. hehe.. lepak ctok lok boleh x?hehe

www.aqumad.com