Entri Penutup Tahun 2012.

Assalammualaikum..

Hari ni last day untuk tahun 2012. Esok dah 2013 # 2013, please be nice! 
Azam 2013? Hurm, azam 2013 telah diputuskan untuk tidak dikhabarkan kepada sesiapa. Muktamad! # macamlah ada orang nak tahu azam dia Huhu~


Setelah melalui tahun 2012 ~ aku bersyukur sangat sebab aku takde ditimpa sebarang kesakitan yang serius. Demam pun takde # alhamdulillah :') 
Family pun semua dalam keadaan baik walaupun di penghujung tahun ni macam - macam perkara terjadi, tapi syukur sangat sebab family masih lagi macam dulu.


Dalam pekerjaan pula masih macam biasa. Tiada beza. Cuma boss jarang dah ajak pegi testing. 
Tak dapat nak jalan - jalan -.-'


Bidang penulisan pulak walaupun baru setahun bertapak dalam bidang ni, tapi dah rasa pahit - manisnya. 
Kenangan manis bila dapat pegang novel sendiri dan ia berlaku masa di PBAKL 2012. 
Thank you Karyaseni atas peluang yang diberi :')
Penghujung tahun 2012 ni dah serahkan manuskrip untuk novel kedua. 
Semoga dapatlah pegang novel sendiri yang kedua pula pada 2013 ^^


Walau apa pun dah terjadi sepanjang tahun ni, aku terima dengan hati yang terbuka walaupun ada certain perkara yang aku hanya boleh maafkan dan tak boleh nak lupakan Hurm.


Untuk korang semua, happy new year!
Semoga tahun 2013 menanti kita dengan rezeki yang melimpah, kesihatan yang baik, hubungan dengan Allah dan manusia semakin baik dan semua yang baik - baiklah. Amin~~





Comments

aQu Mad said…
fuyoo. ni gambar novel ktak ni. nak tengok. hihi
Qhaifa Nur said…
selamat tahun baru....
kena buka azam baru thn 2013.....
ejulz said…
betul3.. azam lamak gik belum tcapai.. hehe
Nieda ramly said…
wah sedaPNYA BUNYI MADAH YG LAST TU.
cik nana said…
buka buku baru 2013. dari jd mcm bunga api baik kite diam2 kan simpan azam :)
Selamat tahun baru dear ..muah2!!!
kata2 yang terakhir ya kmk setuju (^_^)

moga tahun baru tok kita semua diberkati ..dirahmati serta dimurahkan rezeki oleh Allah S.w.t ..amin2
juls julie said…
selamat tahun 2013.

salam perkenalan. hrp tahun tok nok best2 jak utk kita semua.. in shaa Allah ;)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.