Kek Cawan Coklat.


Assalammualaikum...



Masa kat kampung hari tu aku ada buat Kek Cawan Coklat. Atau nama glamer dia Chocolate Cupcake. 






























Memang sedaplah kek cawan ni. Nak buat pun senang. Apa dia? Nak resepi? Hurm. Memandangkan aku malas nak kopipes, jadi aku bagi link je dekat korang ye. Aku pun ambik dari blog DOKTOR BLOGGER kita, di entry dia yang INI. 



Aku totally ikut resepi dia. Cuma aku buat versi kukus je. Malas nak campakkan dia dia dalam oven. Hehe. 



Apa - apa pun selamat mencuba! 



p/s - thanks FL sebab share resepi yang maha simple lagi sedap ni (^^,)



Comments

Namee Roslan said…
ya Allah kathy...nampak sgt sedap !!! nak !! hehe. terliur sy tahu.
Qhaifa Nur said…
suka yang dikukus...
sedapnya kek cawan ni...
Nieda said…
comel2 cup cake . mcm tuan dia gak
eVa said…
yobihh nyaman da jak upa.. dah xlamak gik raya... alu rajin nak baking tok lak hehe
ejulz said…
pos sikit ctok lok.. hehe
Suhana Shuib said…
kek coklats is my feberet..Kathy kirim kat kaksu sket.. kite kawan kan???;p
Yumida said…
nyaman jak upanya sis..nyum nyum
Mizz ErMa said…
wah, ada bakat rupanya tuan belog nih..nnt boleh ler buat utk juadah raya kan..hehe

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.