Ke 26 Tahun.



sumber gambar dari SINI.


Assalammualaikum.. 


Semalam 22 Januari. Jadi genablah umur aku yang ke 26 tahun. Syukur sangat sebab masih lagi diberi peluang untuk terus bernafas di muka bumi ini. Alhamdulillah~ 


Memandangkan aku pengguna Celcom, jadi aku adalah dapat free call selama seminggu. Lagi – lagi time ni aku duk kat Ipoh, maka ku guna sebaik mungkin untuk bergayut dengan mak di Kuching (^_~)V 


Apa – apa pun thanks pada kekawan yang wish kat fb, yang text, yang call dan yang belanja makan ikan bakar semalam. Terima kasih daun keladi, tahun depan buatlah lagi =)

Comments

Huda said…
Happy Belated Birthday Kathy..
cik nana said…
: slmt hari lahir ke 26. may Allah bless u. besday cik nana 19 januari. hihi
Namee Roslan said…
kathy !! maaf saya terlambat. :) happy belated birthday kathy. semoga sihat ,panjang umur dan bahagia.amin :) terima kasih sebab jd kwan yg best dlm dunia blog ni :')
ainnoraini said…
hepy besday dear...
semoga dimurahkan rezeki dan diberkati allah disunia dan akhirat...
Cik Yatt said…
hepy besday...!

tak prnh mkn kek kaler2 cmtu..sdap k tak eh?
Nieda said…
Selamat HAri ulang Tahun . Semoga dimurahkan reaeki dan hidup diberkati. Amin.
Happy belated befday ktk :). Sorry lambat wish mek sik tauk juak.. Sweet 26. Moga happy-happy selalu :)
c i k r i f a h said…
selamat hari jadi kak kathy!
semoga panjang umur,dimurahkan rezeki
may Allah bless you :)
sayang kak kathy!
nnt kalau ada rezeki,kita jumpa n celebrate sama2 k? :D
labulabi said…
heppy bestday kathy.semoga di permudahkan segala urusan dunia dan akhirat.tahun tok 26.tahun depan 27.hehehe.paham2 jak la.hehe.
[sutera kasih] said…
sanah helwah KT :)
semoga pjg umo, dmurahkan rezeki, sntiasa happy :)
RinsyaRyc said…
happy belated bufday kak kathy! hu hu .. lambat wish ... awat x habaq awal kat depa !? *org sarawak berangan nak guna bhasa smnjung memng la failed.. bahhahha..

smoga apa yg dihajati oleh kak kathy akan dpt dicapai insyaAllah :) 1. kaweng...
2. terbitkan novel cahaya qaseh and yg lelain! he he ^___^
fRaMe+LenSeS said…
umm selamat hari ulang tahun terlewat wish ya kamu.

nadh ucapkan dan doakan agar kamu murah rezeki, sukses dunia dan akhirat, panjang umo.

moga ALLAH lindungi kamu, rahmati kamu.

Moga kamu menjadi anak solehah yang mendoakan mama dan ayah sampai bila2. jadi seorang yang menyedapkan mata dan hati mereka.

jaga diri ya.

;)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.