klik sekali~

Thursday, October 31, 2013

Entri Terakhir

Assalammualaikum.


Hampir sebulan tak updated. Nak kata busy, tak adalah busy sangat. Cuma macam malas je nak updated. Cerita banyak aje nak dikongsi. Hurm. Tapi yang aku perasan kan, kalau dah tak updated dua tiga hari, besar kemungkinan akan melarat ke dua tiga minggu. Serius. Itu selalu sangat terjadi. Lepas ni kena buat entri hari - harilah jawabnya *konon~



Berbalik pada tajuk. Entri ini adalah entri terakhir untuk bulan oktober ni. Harap - harap bulan november nanti berderetlah entri dibuat. Bukan apa, BE tengah rancak running (alhamdulillah) jadi kita mestilah kena rajin sikit berblog kan? *alasan kemain lagi! haha.* Cuma itulah. Kadang - kadang mood pun mempengaruhi nafsu untuk berblog. Hurm. 



Aku ni kalau mood tak baik memang takkan naikkan entri pun. Takut nanti yang ditaip emo tak tentu hala. Naya! Kalau boleh nak elak benda - benda beremosi masuk dalam blog. Sebelum ni ada je aku naikkan entri macam tu tapi tak banyak. Tak taulah masa akan datangkan? Lagipun lain orang lain caranya. Tak gitu? :) 



p/s - Entri tak bergambar memang tak berseri -.-'







8 comments:

Isabel Diaz said...

Ingat kitak nak stop blogging tewk. Heheh.

Qhaifa Nur said...

singgah sini...
moga Nov 13 mood n3 bertambah hendaknya...

Nieda ramly said...

suspens . tengok tajuk ingat dah nak tutup blog

Nieda ramly said...

suspens . tengok tajuk ingat dah nak tutup blog

ejulz said...

sama la kita.. bnyk aktiviti lain sejak dekat ngan anak2 buah.. hehe

Eza Boom Boom said...

wahh, BE makin rancak ya.. Alhamdulillah :) :)

ejulz said...

Terima kasih kerana sudi komen kat blog Ejulz. Lihat senarai pengomen tegar kat blog Ejulz.. Anda tersenarai.. "Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013"

Nazayiena Ayiena said...

Samalah ngan kmk,sik tauklah akhir2 tuk malas nak berblog....